Четирима души пострадаха, след като маневриращ пътнически влак удари странично

...
Четирима души пострадаха, след като маневриращ пътнически влак удари странично
Коментари Харесай

Сблъсък на два влака в Германия, има ранени ВИДЕО

Четирима души пострадаха, откакто маневриращ пътнически трен удари странично комбинация на високоскоростните влакове на немските железници " Интерсити Експрес " (InterCityExpress). Това се случи на централната гара в разположения южно от Франкфурт град Вормс, съобщи ДПА.

При конфликта, станал през вчерашния ден, един от 13-те вагона на високоскороснтната комбинация, пътуваща от Мюнхен за Хамбург, дерайлирал. Няма тежко потърпевши, само че машинистът на пътническия трен, който е бил и единственият човек в него, е в потрес.

В експреса " Интерсити " е имало 520 души. След конфликта човек от обслужващия личен състав на експреса се оплакал от проблеми с кръвообращанието, а двама пасажери изпитвали болежка надлежно в китката и врата, заяви Федералният полицейски инспекторат в Кайзерслаутерн.



Според железниците пасажерите са откарани с рейсове до Франкфурт, съобщи Българска телеграфна агенция. Причините и цялостният размер на вредите занапред ще се обясняват.

Злополуката се проверява от немската федерална полиция и от Федералната работа по въпросите на жп превоза.

Движението на влакове по сектора от линията сред централната гара на Вормс и летище Франкфурт беше краткотрайно спряно. Според представител на железниците то се чака да бъде обновено през днешния ден.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР