Четирима души, обявени за общодържавно издирване, са били заловени от

...
Четирима души, обявени за общодържавно издирване, са били заловени от
Коментари Харесай

Спецакции: 4 задържани в Лом, 6 в Столипиново

Четирима души, оповестени за общодържавно търсене, са били хванати от полицията в Лом, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

За времето от 8,30 до 17.30 часа в понеделник в крайдунавското градче и околията е била извършена профилирана полицейска интервенция. Задачата на униформените била да издирят лица, които се укриват от органите на реда.

В хода на акцията ченгетата ревизирали 22 адреса. Усилията им не били напразни и те намерили 4-ма от търсените. Те са арестувани и следва да дават отговор пред закона.

Междувременно домашна работилница за обработка на тютюн разкриха криминалисти на Шесто районно управление (на МВР) в пловдивския квартал "Столипиново “. За период до 24 часа са арестувани шестима души, занимавали се с противозаконната активност.

В хода на профилирана интервенция за секване на контрабандата с акцизни артикули през вчерашния ден униформените направили инспекция в къщата на 65-годишна локална жителка. На адреса й в миг на обезжилване на тютюневи листа били заварени и други две дами и трима мъже на възраст сред 34 и 57 години.

При последвалото претършуване са иззети 100 кг ситно нарязан тютюн, 350 кг листна маса, електронна везна и детайли от машина за обработка на стоката. По случая е почнало бързо произвеждане по член 234 от Наказателен кодекс. Предстои материалите да бъдат докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи Пловдив през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР