Четирима Dj-и ще се грижат за еуфоричната атмосфера на официалното

...
Четирима Dj-и ще се грижат за еуфоричната атмосфера на официалното
Коментари Харесай

Cavo beach се сбогува с Лято 2023

Четирима Dj-и ще се грижат за еуфоричната атмосфера на формалното закриване на сезона

Cavo beach bar & restaurant ще се сбогува с Лято 2023 след незабравим уикенд на 2 и 3 септември. Четирима Dj-и ще се грижат за еуфоричната атмосфера на формалното закриване на сезона. Това са резидентите на Cavo, които трансфораха своята музика в бохемско преживяване без аналог. На 2 септември зад пулта ще бъдат GORRO & BIG D, a на 3 септември FLAMME & KERRY. Традиционно събота и неделя е времето, когато Cavo се трансформира в сцена за музика от целия свят, а за купоните с шампанско се носят митове. 

Сред аргументите за тази популярност са десетки актьори, които бяха част от програмата на клуба през това лято. Сред тях са Duo Violins, които са обиколили цялото земно кълбо поради магическите звуци на своите електронни цигулки.

Двамата музиканти са свирили пред Айфеловата кула и Ниагарския водопад, изнасяли са концерти в пустинята и пред най-емблематичните, средновековни крепости. Звездите Dim Zach & HVMZA, които са част от ново потомство DJ-и, които впечатляват света със своя импровизаторски гений, също избраха Cavo паралелно до изявите си в най-реномираните клубове в Дубай, Сен Тропе, Миконос, Санторини и Бодрум. 

И на формалното закриване гостите на Cavo ще могат да избират от кулинарните оферти на Chef Lubomir Naydenov, а на най-живописния плаж по южното Черноморие, ще откриете ръчно направени чадъри и шезлонги, и огромни шатри, чиито цветни танцуващи сянки примамват в едно мечтано преживяване за релакс. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР