Четирикратният шампион в Тур дьо Франс Крис Фрум бе потвърден

...
Четирикратният шампион в Тур дьо Франс Крис Фрум бе потвърден
Коментари Харесай

Крис Фрум и Ричард Карапас ще водят тима на Инеос в Ла Вуелта

Четирикратният първенец в " Тур дьо Франс " Крис Фрум бе доказан за присъединяване в Обиколката на Испания от клубния му отбор " Инеос ". За британеца това ще бъде първо присъединяване в огромна обиколка след тежкото рухване, което претърпя напролет на 2019 година, при което изпочупи кости по съвсем цялото си тяло.

Заедно с Фрум в отбора на " Инеос " ще бъде и еквадорецът Ричард Карапас, който през 2019 година победи в Обиколката на Италия.

Друг някогашен победител в " Джирото " - холандецът Том Дюмулен, също ще взе участие във " Вуелтата ". Негов съотборник в отбора на " Йъмбо-Висма " ще бъде словенецът Примож Роглич, който се размина на косъм с успеха в " Тур дьо Франс " по-рано тази година.

Сред другите по-интересни имена, които ще вземат участие във " Вуелтата ", са французиът Тибо Пино от " Групама-ФДЖ " и испанецът Енрик Мас от " Мовистар ".

Обиколката на Испания, която тази година ще се организира в 18, вместо в обичайните 21 екипа, стартира във вторник, 20 октомври в Ирун и ще продължи до 8 ноември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР