Четиридневното честване на платинения юбилей на кралица Елизабет II, тоест

...
Четиридневното честване на платинения юбилей на кралица Елизабет II, тоест
Коментари Харесай

Синоним на елегантност: Кейт Мидълтън удиви цял Лондон с рокля, изработена специално за нея (Снимки):

Четиридневното честване на платинения празник на кралица Елизабет II, т.е. 70-те й години на трона, приключи през вчерашния ден с тържествено шествие и церемониал в центъра на Лондон.

Освен самата Елизабет, централни фигури в събитието бяха принц Уилям и брачната половинка му Кейт, както и техните 3 деца – Джордж, Шарлот и Луи.

 платинен празник Елизабет

Тоалетите на херцогинята на Кеймбридж през тези 4 дни бяха същински парадайс за феновете на модата, а през вчерашния ден тя се появи в семпла на тип, само че извънредно елегантна и впечатляваща рокля – най-красивата ѝ визия от всичките 4 дни.

Кейт избра рокля с дълги ръкави и миди дължина в цвят фуксия, направена от дизайнерката Стела Маккартни, украсена с обемни ръкави, леко вталена кройка и набор в горната част.

 Кейт рокля фуксия

Изисканата материя и ласкаещата фигурата кройка на роклята, както и ефектният цвят, направиха Мидълтън да наподобява впечатляващо, само че въпреки всичко публично. Тя добави тоалета с красиви, диамантени обеци, както и с мекушав грим и къдрици.

 Кейт Мидълтън рокля фуксия

 Кейт рокля Маккарти

Всички погледи бяха ориентирани към Кейт през вчерашния ден по време на платиненото празненство в Лондон, където тя още веднъж не ни разочарова с стилния си избор. Херцогинята блесна в бяло от главата до петите, с плисирана пола със междинна дължина и сако от туид, допълнено с колан към талията.

 Кейт Мидълтън бял костюм

Херцогинята приключи тази композиция с ефектни, лъскави обеци и сребърна чанта.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР