Четири зодии ще бъдат богоизбрани през следващата календарна година Зодии,

...
Четири зодии ще бъдат богоизбрани през следващата календарна година Зодии,
Коментари Харесай

Тези 4 зодии са богопомазани до края на 2017: Ще осъществят мечтите с чака ги споделена любов


Четири зодии ще бъдат богоизбрани през идната календарна година Зодии, над които Бог е прострял ръка над тях, ще осъществят фантазиите си, ще бъдат доста щастливи, и за тях ще бъде сполучлива и доста шеметна година. За тези четири зодии положителното към този момент е почнало. Те ще се къпят в благополучие, за тях фантазиите няма да са мираж, всичко ще им се случва от раз, в този момент и незабавно.

Сред тези четири зодии е и  Овена

През 2017 година най-накрая инатът ще бъде потребен и те ще реализиран две от задачите си. Ще покорявате доста върхове, в случай че не спирате да вярвате в себе си. В персонален проект ще получете най-голямата изненада, за която даже не сте мечтали. Радвайте се, 2017 е вашата година, Овни!

За  Близнаците  ще бъде годината на споделената обич. Не се плашете и не бягайте от ориста си. За тези, които към този момент си имат половинки, годината ще е на огромните крачки и на огромните решения. Взимайте, без да мислете. Ако сърцето приказва, не се съмнявайте! Везни  също ще е измежду облагодетелстваната година. Ще осъзнаете, че няма невъзможни неща и сте способни на доста повече, в сравнение с даже вие си мислете. За близки и другари в доста връзки ще сте център на вниманието. 

Тпва е вашата година, наслаждавайте й се!

Ще откриете нова пристрастеност, даже и тези, които познават, ще се изненадате от това ваше умеене.

Сред тези четири зодии и  Скорпиона  ще има извънредно добра година. Не се ограничавайте се от задачите, които си поставяте. Защото ще постигнете всичко, което сте си наумили. В работата си ще сте във фурията си. В персонален проект ще ви чакат доста изненади, в хубавия смисъл на думата. Ще се насладите на промени, от които ще ви се завие свят. В една от връзката ще сте ключова фигура, като ще разберете, какво е да обичаш същински. 

 

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР