Четири златни медала спечелиха българските състезатели от Европейското първенство по

...
Четири златни медала спечелиха българските състезатели от Европейското първенство по
Коментари Харесай

Четири пъти Милеа Родино на Европейското по аеробика

Четири златни медала завоюваха българските състезатели от Европейското състезание по спортна аеробика, което се организира в италианския град Песаро.

В самостоятелната конкуренция при дамите Дарина Пашова изпревари с 5 стотни представителката на Русия Татяна Каонакова (21.650), а трета е румънката Теодора Чучу (21,600).

В смесените двойки Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов бяха безапелационни за първото място - 22.300. Втори са унгарците с резултат (22.200, а трети - Италия-2 (22.100). Трябва да се означи, че Ана-Мария дълго време преди Европейското лекуваше травма и не можа да тренира пълноценно, само че в Песаро за следващ път сподели духа си на победител.

При тройките България (Дарина Пашова, Антонио папазов и Тихомир Братоев) завоюваха първо място с резултат 22.827, втори са румънците (22.233), а трети рус наците с актив от 22.200 точки.

След доста оспорвано съревнование Борислава Иванова и Христо Манолов завоюваха първото място на смесени двойки при юношите и девойките. Успехът на двамата ни донесе историческа първа купа за България от състезание на Стария континент в тази възраст.

Бронзовите медалисти от Световното в Баку през тази година бяха безапелационни и с оценка 20.300 сграбчиха купата при смесените двойки. На второ място се класираха състезателите на Португалия, а трети са румънските представители.

В самостоятелната конкуренция при девойките Борислава Иванова приключи на 8 място.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР