Четири специфични за България препоръки са отправени от Европейската комисия

...
Четири специфични за България препоръки са отправени от Европейската комисия
Коментари Харесай

От ЕК ни отправили 4 специфични препоръки

Четири характерни за България рекомендации са отправени от Европейската комисия в границите на Европейския учебен срок. Това разгласи в Брюксел зам.-председателят на Европейска комисия комисар Валадис Домбровскис, представен от " 24 часа ". Той е зам.-председател на Европейска комисия за еврото и за обществения разговор, дава отговор и за финансовата непоклатимост.

Препоръките към България са в региона на вложенията, финансовия бранш, ръководството на държавните предприятия и правната рамка на битката с прането на пари.

Подробностите ще бъдат оповестени на уеб страницата на Еврокомисията. Самите рекомендации ще станат публични с решение, което ще вземе по-късно Съветът на Европейския съюз.

Припомняме, Европейският учебен срок е цикъл на съгласуване на икономическите и фискалните политики в Европейски Съюз. Той е част от рамката на Европейския съюз за икономическото ръководство. Основан е на 6-месечният интервал от началото на всяка година, откъдето е и названието му " учебен срок ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР