Четири нови електрически Smartron локомотива бяха доставени заБулмаркет Груп АД.

...
Четири нови електрически Smartron локомотива бяха доставени заБулмаркет Груп АД.
Коментари Харесай

Четири нови локомотива Smartron пристигнаха в България

Четири нови електрически Smartron локомотива бяха доставени за " Булмаркет Груп " АД. Заедно с тях компанията е придобила общо 10 локомотива от серията, която към този момент е осъществена в над 100 броя, за последните години.

Smartron е фамилия локомотиви наследници и стъпили въз основата на Vectron - една от най-разпространените серии локомотиви в Европа. Smartron, са особено приспособени към потребностите на компанията - предопределени за общоприетоо междурелсие от 1435 мм, тежат към 83 тона и могат да развиват скорост до 160 км/ч, което ги прави идеални за българската железопътна мрежа. Характеризират се с усъвършенствано енергопотребление, като понижават разноските за електрическа енергия с сред 10 до 20 % спрямо други модели. Локомотивите са снабдени с най-съвременни системи за следене на скорост и местонахождение посредством GPS, както и със системи за 24-часово видеонаблюдение, което обезпечава изключителна надеждност и сигурност.
С методичната рационализация на преносимия си състав през годините „ Булмаркет Груп " АД утвърждава своята решителност да оперира в цялостно сходство с световните и своите цели за стабилно развиване и да играе основна роля в трансформацията към по-зелена и чиста железопътна промишленост. " Внедряването на тези локомотиви освен укрепва нашата оперативна успеваемост, само че и способства доста за понижаване на екологичния отпечатък на нашата активност, " споделя Даниел Неделков, шеф на „ Булмаркет Рейл Карго ". " Това е част от нашата визия за бъдещето, където превозът е изцяло резистентен и в естетика с природата. "
За да подчертае своя ангажимент към нововъведенията и устойчивостта, " Булмаркет Груп " ще продължи модернизацията на своя преносим състав интензивно и през идващите години, като вкарва още по-екосъобразни технологии и усъвършенствания, които ще спомогнат за построяването на по-чиста околна среда и ще затвърдят продължаващия триумф на компанията в железопътния бранш.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР