Четири красавициот Югозапада се впуснаха в надпреварата за сърцето на

...
Четири красавициот Югозапада се впуснаха в надпреварата за сърцето на
Коментари Харесай

Красавици от Югозапада в надпревара за сърцето на Ергена 3

Четири красавициот Югозапада се впуснаха в конкуренцията за сърцето на новия ерген на България Алек Младенов.

Едни от най-изявените дами се оказа, че са отГоце Делчев, Дупница, Перник и Кюстендил. Йоана Младенова е стюардеса, Васка Джурова е фармацефт, Барбара Иванова – играч по битка, а Валерия Дакова е студентка. Това, по което си наподобяват е, че всички са доста красиви.

Васка, 23, фармацевт

Васка Джурова е от Гоце Делчев, само че понастоящем живее в София. Следва фармация в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, като тази година ѝ следва дипломиране. Носителка е на купите „ Мис София 2022 “, „ Кралица на София 2021 “ и „ Мис лято 2021 “. Васка се възприема като образец за жена, която съчетава хубост и разсъдък в едно.

 Васка

Валерия, 20, студентка

Валерия Дакова е от Дупница. Работи като модел, като в същото време учи „ Икономика на защитата и сигурността “ в УНСС. За себе си твърди, че е „ екзотично спретнат безпорядък “. Преди година открива, че „ камерата я обича “, откакто нейна фотосесия провокира същински възторг в обществените мрежи. Оттогава се е отдала на модата, а идната ѝ цел е да сътвори собствен личен бранд с по-разчупено облекло. Валерия е подготвена на всичко, с цел да трансформира живота си в подобен, какъвто желае да бъде. Смята, че няма какво да я спре, тъй като към този момент е минала през най-тежкото.

Валерия

Валерия разкри сърцето си пред Алек. Красавицата му описа за компликациите, през които е предходна и за болката, която носи в себе си. Тази нейна откровеност мощно впечатли Алек. Ергенът реши да си доядат спагетите от първата им среща и по този начин Валерия съумя да си открадне толкоз мечтаната целувка.

Йоана, 25, стюардеса

Йоана Младенова е от Перник и работи като стюардеса в българска самолетна компания за чартърни полети. Завършила е маркетинг в Германия, само че взема решение да последва детската си фантазия да пътува из целия свят и да опознава разнообразни култури.

Барбара, 23, играч по битка

Барбара Иванова е от Кюстендил, само че понастоящем живее в София. Собственик е на салон за хубост. Обича да се глези, обожава да пазари, влюбена е в лукса и не се срами от това. За да подсигури високия си стандарт, тя работи на няколко места – денем прави маникюри, през нощта е барманка в дискотека, а с изключение на всичко е и играч и треньор по битка.

Снимки bTV Media Group

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР