Четири европейски гранда искат да назначат Зинедин Зидан за треньор.

...
Четири европейски гранда искат да назначат Зинедин Зидан за треньор.
Коментари Харесай

Реал, Байерн, Юнайтед, ПСЖ... Всички искат Зидан

Четири европейски гранда желаят да назначат Зинедин Зидан за треньор. Това са Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед и ПСЖ, оповестява Goal.com.

Френската легенда беше 2,5 години отпред на " кралския клуб " и завоюва невижданите три следващи Шампионски лиги. След края на сезона Зизу напусна " Бернабеу ", а заместникът му Юлен Лопетеги беше уволнен неотдавна. В момента Сантяго Солари е краткотраен треньор на Реал, само че Флорентино Перес желае да върне французина на поста.

Задачата обаче ще е доста комплицирана поради голямата конкуренция. Байерн Мюнхен е воден от Нико Ковач и преди две седмици хърватинът получи цялостна поддръжка от управлението на клуба. Загубата с 2:3 от Борусия Дортмунд и изоставането на 7 точки от върха в Бундеслигата могат да трансформират обстановката. И Зидан ще е в челните места за нов треньор на баварците.

Манчестър Юнайтед на Жозе Моуриньо пък продължава с лъкатушенето си. Освен това " алените дяволи " не играят прелъстителен футбол, а името на Зизу с " Олд Трафорд " беше свързвано още при започване на сезона.

С най-малки шансове наподобява ПСЖ. На " Парк Де Пренс " имат нов треньор от лятото в лицето на Томас Тухел. В Лига 1 богаташите нямат проблеми и мачкат всичко по пътя си. В Шампионска лига обаче обстановката е сложна и вероятно отпадане от групата с Ливърпул, Наполи и Цървена звезда може да докара до рокада.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР