Четири души са вече загиналите след силното земетресение в Япония.

...
Четири души са вече загиналите след силното земетресение в Япония.
Коментари Харесай

Най-малко четирима души са загинали при земетресението в Япония

Четири души са към този момент починалите след мощното земетресение в Япония. Над 100 са ранените, съобщи Агенция Франс Прес. Земетресението с магнитуд 7,4 по Рихтер край крайбрежията на Фукушима провокира дерайлирането на трен и сътвори проблеми по пътната инфраструктура.

Предупреждението за цунами за талази до метър в елементи от североизточна Япония беше анулирано в ранните часове на през днешния ден, откакто управляващите записаха водни равнища с до 30 сантиметра по-високи от нормалните в някои региони. Малки вторични земетресения последваха огромното земетерсение.

Говорителят на държавното управление Хирокадзу Мацуно заяви за четири смъртни случая, макар че към момента се проверява дали те са директен резултат от земетресението. Други 107 души са ранени, добави той.

" След труса няма нередности в данните в нуклеарната централа във Фукушима и атомната централа Онагава “, сподели Мацуно.

Земетресението бе на дълбочина 60 километра и беше предшествано минути по-рано от трус с магнитуд 6,1 в същия регион, заяви Японската метеорологична агенция
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР