Четири дни сняг и минусови температури от -14C са на

...
Четири дни сняг и минусови температури от -14C са на
Коментари Харесай

Карта на снега в Обединеното кралство: Британците се подготвят за 4-дневно замръзване, тъй като арктическият взрив от 500 мили ще донесе студ от -14C

Четири дни сняг и минусови температури от -14C са на път към Обединеното кралство, защото наподобява, че британците ще се потопят в студен февруари, съгласно новите планирани карти.

Данните от метеорологичния радар от WXCharts демонстрират необятна 500 благи линия от дъжд и изобилен сняг, които се придвижват вечерта на сряда, 7 февруари, с региони на север на Англия се чака да види най-вече падащи люспи. След това този снеговалеж ще продължи по-нагоре в Шотландия на идващия ден, достигайки натрупвания от 6 см на час навръх запад от Единбург.

Друго, по-широко публикувано придвижване на сняг ще се популяризира в Обединеното кралство идващия петък, засягайки Мидландс, Уелс и елементи от Южна Англия. По-изолирани зимни превалявания ще продължат през уикенда, изключително в западните елементи на Обединеното кралство.

В някои региони на Шотландия живакът може даже да падне до -14C през нощта на събота, 10 февруари, с помощта на появяването на две зони с ниско налягане. Очаква се температур...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР