Четири блока от столичния квартал Младост излизат в неделя на

...
Четири блока от столичния квартал Младост излизат в неделя на
Коментари Харесай

Жители на столичния кв. Младост излизат на протест заради санирането

Четири блока от столичния квартал " Младост " излизат в неделя на митинг, тъй като новият областен кмет е решил да прави нов избор на строители за саниране на постройките по националната стратегия.

В четирите блока има над 400 жилището. Вече пет години локалната власт ни размотава за безплатното саниране. Търпението ни се изчерпа. Сега новият областен кмет е решил да анулира завършилия конкурс за реализатор на ремонтните действия и да направи нова процедура, пишат недоволните поданици на " Младост " до медиите.

" Това разтакаване не е належащо и ние го одобряваме като чиста клептокрация ", показват те.

Става въпрос за процедурата по санирането на блокове 451, 457, 220А и 213. Тя е почнала преди пет години. Оттогава са се сменили четирима кметове на " Младост ".

" През целия този интервал преодоляхме всички административни спънки. В момента са завършили всички процедури и има определени реализатори за четирите блока. Очаквахме да стартира строителството всеки миг, само че още веднъж администрацията се постара да ни разочарова с решението си - " НОВ КМЕТ - НОВ КОНКУРС ", пишат жителите на блоковете.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР