Четете в Марица:Новите VIP квартали - без паркове и забавачки

...
Четете в Марица:Новите VIP квартали - без паркове и забавачки
Коментари Харесай

Четете в Марица: Новите VIP квартали - без паркове и...

Четете в Марица:

Новите VIP квартали - без паркове и забавачки

С две асфалтирани улици се снабдиха в последните години " Остромила " и " Беломорски ", известни като VIP кварталите на Пловдив. Едната свързва " Остромила " с Коматевско шосе, другата стига до обръщалото на рейсовете в " Беломорски ".

40 румънци с български корени идват в Старосел

Старосел ще посрещне през днешния ден 40 румънци с български корени за празника Възнесение Господне - Спасовден. Всички те са наследници на избягалите оттатък Дунава от башибозушките кланета преди 143 години староселци.

Галерията на ул. " Гладстон " подготвена през юли

Галерията, която се строи на ул. " Гладстон ", ще бъде приключена най-късно до края на юли, настояват строителите от " ГБС - Пловдив ". Фирмата, която построи спортната зала на Колодрума и ремонтира Драматичния спектакъл, извършва социална поръчка на Община Пловдив, предоставена на инженеринг.

Претърсват покривите на къщите в Стария град

Покривите на всички къщи от ОИ „ Старинен Пловдив ” ще бъдат обследвани и където е належащо, керемидите им ще бъдат сменени. „ По време на пороя от 2 юни не протече нито една наша къща. Въпреки това по проект в бюджета ни сме заложили да създадем, както споделят, „ претършуване ” на керемидите ”, изясни шефът на „ Старинен Пловдив ” Йордан Илиев.

Шахтите по " Гладстон " преливат и без дъжд

Шахти по улица " Гладстон " в Пловдив са цялостни с вода или затлачени с пръст. Това видя репортерът на " Марица " през вчерашния ден по обяд.

Пловдив мези на " Лаута " с плескавици

Поредният кулинарен фестивал " Пловдив мези " насити въздуха в парк " Лаута " с мирис на въглища и печени мръвки. Под звуците на цвъртящите зеленчуци, пърленки и сосове пловдивчани се втурнаха да бодат кюфтета и други вкуснотии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР