Често възприемаме сватбения ден като най-щастливия ден в живота на

...
Често възприемаме сватбения ден като най-щастливия ден в живота на
Коментари Харесай

Сватбен кошмар: 4 булки разказват ЗАЩО сватбата е била НАЙ-ЛОШИЯТ ден в живота им

Често възприемаме сватбения ден като най-щастливия ден в живота на булките и младоженците, само че се оказва, че за някои дами преживявяането било тъкмо противоположното.

Ние от Dama.bg открихме историите на тези 4 дами, чиито сватби са е трансформирали в същински призрачен сън. Тези дами си дават сметка, че от време на време упованията и напрежението могат да помрачат най-специалния ден за всяка двойка. Техните истории ни карат да се замислим, че съществува заплаха това прелестно и сантиментално събитие да се трансформира в зрелище, в което булката, вместо да се забавлява, се тревожи дали всичко минава съвършено. Сега те разсъждават върху разочарованието от специфичния ден и това ги кара да премислят браковете си. Ето за какво за тези булки сватбеният ден се е оказал най-лошият ден в живота им.



 

1. „ Влизайки в хотелската стая, разбрах, че не съм си прекарала добре нито за момент. Почувствах тоталния неуспех. ”

Лаура споделя, че е очаквала да се усеща щастлива откакто си споделя „ ДА ” с обичания, само че първото нещо, което направила, когато легнала до брачна половинка си, било да избухне в сълзи. Големият ден трябвало да е един от най-важните мигове в живота ѝ, а се оказал извънредно стресиращ.

Част от казуса бил мащабът на сватбата – 180 души, множеството от които Лаура и обичаният ѝ не били виждали от над година. „ Преди да потегли към олтара, съвсем получих нервозен срив от мисълта, че ще се появя пред тези хора, облечена в голяма бяла рокля, а ние даже не сме си говорили от толкоз доста време ”.

Освен това, когато към този момент получила късмет да приказва с гостите си, цялото ѝ схващане било ангажирано с това, да се увери, че всичко е наред и всички се усещат добре. Така тя не запомнила да ревизира дали самата тя се усеща добре и да се наслаждения на момента.



 

2. „ Изхарчихме всичките си спестявания за една вечер, която даже не беше радостна. ”

Заедно с напрежението от огромния ден, Венеция била подложена и на напън от страна на родителите си. Те се бъркали в целия развой по обмисляне на сватбата. Искали всичко да е съвършено, без значение какъв брой ще коства.

„ Ние платихме всичко, само че родителите ми упорстваха да прегледат листата с посетители, да видят по какъв начин са дефинирани поканите, каква ще е роклята ми, какво обслужване сме планували. Дори желаеха сестра ми наложително да ми е шаферка. ” Дори след цялото детайлно обмисляне, вечерта не предходна по никакъв начин приято. Речта на тъста била ужасна, а булката се чувствала под стрес от самото начало.

Въпреки че Венеция и брачният партньор ѝ се радват на благополучен брак, тя съжалява, че е похарчила цяло положение за женитба, която въобще не ѝ е харесала.



 

3. „ Независимо по какъв начин се разпределя работата, в множеството време на дамите се споделя, че би трябвало да са изцяло погълнати от организацията на „ съвършения ден ”.

Ема има сходен горчив опит. Вследствие на това тя въобще не съумява да се наслаждения на деня, който сякаш е отдаден на нейното благополучие. Тя хвърля малко светлина върху постфеминизма. Когато става дума за брак, дамите получават цялостна независимост. Все отново върху тях пада отговорността да основат съвършения брачен ден. Това слага голяма доза напрежение върху нежните им рамене.

Ема споделя, че до момента в който за множеството дами сватбеният им ден е най-хубавия ден в живота им, за нея той не влиза даже в топ 10.

 



4. Седмицата преди огромния ден ме направи доста тревожна – тялото ми споделяше, че нищо не е наред.

Лила се среща с проблем, който към този момент е имала в минало. Като ученичка тя имала проблеми с храненето – страдала от булимия. Въпреки че го е преодоляла, тя усетила, че стресът около сватбата заплашва да я върне към казуса.

Семейството ѝ било наясно със обстановката и всички били доста деликатни, само че в някои моменти тя въпреки всичко се чувствала некомфортно. Такива моменти били да вземем за пример, когато дизайнерът на роклята загатнал, че тя сигурно ще отслабне до сватбата или когато майка ѝ взела парче торта от ръцете ѝ седмица преди сватбата.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР