Често в света на киното новото е добре забравеното старо.

...
Често в света на киното новото е добре забравеното старо.
Коментари Харесай

Ако беше сниман в наши дни: Кои актьори биха изиграли героите от любимия на всички сериал „Приятели“?

Често в света на киното новото е добре забравеното остаряло. Всяка година на екран излиза най-малко по един римейк на игрален филм, сериал, или анимация, който преди години е имал рекорден брой гледания. И надали би било загадка, че неговите основатели се надяват на същия интерес (и приходи) към новата му киноадаптация.

Определено не всички сериали, пожънали триумф преди години би трябвало да имат римейкове. Ние сме сигурни обаче, че публиката с интерес би желала да види по какъв начин обичаният на доста хора по света сериал „ Приятели “ би бил показан в наши дни. И защото обичният ни актьорски състав към този момент е в прекомерно зрелост, с цел да влезе в облиците на емблематичните „ другари “, ние се замислихме кои артисти биха били най-подходящи за функциите на тези свежи герои от дребния екран.

А самата Кортни Кокс ни даде концепцията за събирането на този нов актьорски състав, като сподели коя добре позната звезда би се превъплътила най-добре в облика на Джоуи в възможния римейк на сериала. Не знаем дали в миналото това ще се случи и дали „ Приятели “ ще имат един нов, актуален прочит, само че в случай че това се трансформира в действителност, гласуваме с две ръце Кортни Кокс да дава отговор за кастинга.

В нашата изложба може да видите кой е изборът на Кортни, както и кои други артисти биха били подобаващи за функциите на основните персонажи в сериала и ни кажете дали сте съгласни.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР