Често срещана критика към съвременните футболисти е, че твърде лесно

...
Често срещана критика към съвременните футболисти е, че твърде лесно
Коментари Харесай

Терминатор: Какво стори Кийн, като му влязоха с 2 крака и бутонки от въздуха

Често срещана рецензия към актуалните футболисти е, че прекомерно елементарно падат за нарушавания и прекарват прекалено много време на терена, симулирайки по-голям и тежък удар, в сравнение с в действителност са получили. Видео на Рой Кийн с екипа на удостоверява какъв брой разнообразни са били критериите преди.
На фрагментите може да се види по какъв начин реагира легендата на " алените дяволи ", когато Мич Уорд му влиза остро с два крайници от въздуха и бутонките напред. А не е по никакъв начин инцидентен и фактът, че Кийн остава един от най-големите биткаджии, играли в миналото на Острова.
Рой е един от най-хубавите полузащитници във Висшата лига за всички времена, той е печелил купата 7 пъти, а също така е грабвал и Шампионска лига, и ФА Къп (4 пъти) с екипа на Манчестър Юнайтед.

Въпросното видео с негово присъединяване е от 1999 година, когато " алените дяволи " се изправят против Евертън. Бившият халф на Юнайтед се пробва да възвърне изгубена топка покрай тъчлинията, когато Уорд му влиза привидно безумно.
Кийн обаче на секундата се изправя на двата си крайници и продължава да върви, като че ли нищо не се е случило. Двамата влизат и в лек физически контакт. Изглежда, че Уорд пробва да предизвика своя конкурент, само че удря на камък.
Вижте влизането по-долу в материала и сами предположете какво би се случило в наши дни, в случай че станем очевидци на сходно влизане. А
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР