Често се случва скритите ни подсъзнателни страхове и комплекси да

...
Често се случва скритите ни подсъзнателни страхове и комплекси да
Коментари Харесай

10 врати, които ще разкрият най-големите ви страхове (тест)

Често се случва скритите ни подсъзнателни страхове и комплекси да се окажат спънка за нашето личностно развиване и пълностоен живот. В сходни моменти даже самите не осъзнаваме, че имаме проблем. В проучването на човешкото (под)съзнание огромно значение се отдава на знаците и цветовете: те оказват помощ да се открият скрити психически проблеми и даже да се поправят.

Използвайки вратите като знак на непознатото, взехме решение да ви отворим очите за вашите най-големи невидими страхове. Тестът е справедлив, само че дава съществени насоки за скритото във вас. За по-пълно изследване на проблемите ви, ще би трябвало да се заровите по-дълбоко във вашето подсъзнание. А сега… изберете си една врата.

10. Най-вероятно вие сте доверчив и недоверчив човек. Характерно за вас е, че непрекъснато изпитвате неясно възприятие за тревога. Обичате да анализирате проблемите в дълбочина и сляпо вярвате в правотата си. Всичко това предизвика вашата нерешителност и чувството за „ натегнатост “ във вашия живот.
СЪВЕТЪТ: Отпуснете се и си напомняйте, че заобикалящият ви свят е пъстър, радостен и любящ. Възможно е вашите страхове да са свързани с детството – следователно намерете метод бързо да се справите с този проблем, с цел да възстановите душевния си мир.

9. Изглежда вие сте човек, изтъкан от вътрешни несъгласия. Скоро безусловно би трябвало да се изправите лице в лице с терзанията си и да дадете воля на своите усеща. Подобна стъпка евентуално ви звучи плашещо, само че е неизбежна. Не се безпокойте, човешкият мозък е неповторим – в такава обстановка той просто ще премине в „ режим на очакване “ на идния „ конфликт “.
СЪВЕТЪТ: Когато най-сетне съберете храброст да се изправите пред страховете си, ще почувствате необикновено облекчение и лекост. Затова рано или късно го направете. Заради личното си благополучие.

8. Вероятно изборът ви е обвързван със боязън от безчувствие, изолираност и беднотия. Тъмните тонове и следите от тъмен лукс провокират разностранни асоциации. Изборът ви може да е сигнал за неосъществени упоритости във връзка с вашето богатство, неосъществени детски фантазии или незадоволеност от настоящото развиване на делата ви.
СЪВЕТЪТ: Помислете добре върху нещата, които ви изтезават и си задайте въпроса – какво тъкмо желаете да постигнете в живота си? Отговорът може да ви донесе по този начин жадувания нравствен покой.

7. Може би се чувствате като в капан. Не знаете по какъв начин да реагирате в заплетени обстановки. Тази врата се свързва и със скритата експанзия. Ако имате навика да потискате отрицателните си страсти, то не се изненадвайте, в случай че непрестанно се чувствате изтерзани и сломени.
СЪВЕТЪТ: Трябва да намерите излаз от този капан. Ако вашите несполуки са свързани с потискането на възприятията, то би трябвало да намерите пътя към „ безболезненото “ проявяване на отрицателните страсти.

6. Червената готическа врата се свързва със боязън от война, а в битов смисъл – боязън от свади и кавги. Напрежението, агресивността и „ войнствеността “ се укрепват още повече от съчетанието с черния цвят. Таите в себе си яд, който не може да изразите свободно, поради страха, че може да изглеждате неприятни в очите на другите.
СЪВЕТЪТ: Заслужава си да осъзнаете, че в избрани обстановки даже най-разрушителните човешки страсти са нужни и изцяло естествени. И в случай че от време на време давате воля на възприятията си, това няма да навреди на никого.

5. Ако сте избрали кафявата врата, осветена от мека светлина, на фона на която се вижда контур, това може да се пояснява като боязън от незнайното. Вие не вярвате в ориста и държите всичко да бъде под ваш надзор. Това обаче крие някои подводни камъни – високо равнище на тревога и съмнение към близките.
СЪВЕТЪТ: Не живейте с мисълта, че животът постоянно ще ви изиграе някой неприятен номер. Не създавайте лични „ мистериозни силуети “, от които се плашите. И най-после, само че не на последно място – просто престанете да се пробвате да държите всичко под надзор.

4. Подсъзнателният избор на болничната безчувственост, предавана от тази врата, приказва за терзания, свързани със здравето. Най-голям дискомфорт тази врата провокира у хората, които и в лечебните заведения се усещат извънредно неуютно. Като предписание това се изяснява с чисто човешкия боязън от разнообразни болести.
СЪВЕТЪТ: Ако в действителност имате съществени опасения за вашето здраве – обърнете си към доктор. Той ще ви помогне, в случай че става въпрос за някакво заболяване. Ако пък се окаже, че нямате такова, то към този момент няма да имате мотив да се притеснявате.

3. Този избор приказва за боязън от старостта и самотата. Бялата врата наподобява доста остаряла, износена и занемарена. Възможно е в клопката на вашето подсъзнание да са заключени от дълго време забравени, само че останали нерешени психически проблеми.
СЪВЕТЪТ: Подхождайте умерено към нещата, които ви тормозят. Научете се да ги анализирате. Повярвайте, нещата, които сте изпитали в този живот, злополучията и грешките – всички те са нещо обикновено. Просто би трябвало да ги приемете и да продължите напред.

2. Страх от изменничество, машинация, невярност. Като цяло хората с високи равнища на тревога възприемат жълтия цвят по-болезнено и трудно, макар общоприетото мнение, че той носи чувство за жизненост.
СЪВЕТЪТ: Необходимо е подробно да вникнете в себе си, в тайните в дъното на душата ви. Защо поражда този боязън от изменничество? Възможно е да сте се опарили в миналото в предишното или имате съображение да не се доверявате на колегата си. В сходни обстановки диалог с най-близките ви хора може да се окаже извънредно потребен и разтоварващ.

1. Неувереност, липса на упоритост, боязън да се изправите на пътя на реализацията. Червената врата е отделена, основава усещане, че е мъчно да стигнете до нея. Освен това вратата наподобява, че виси във въздуха – това приказва за боязън от липса на поддръжка и изолираност.
СЪВЕТЪТ: Идете там, където считате, че ще сте най-полезни, макар вашите опасения. Единствената неточност, която може да допуснете е да се оставите страховете да ви завладеят.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР