Често причината повечето от нас да избягват фитнеса като чума

...
Често причината повечето от нас да избягват фитнеса като чума
Коментари Харесай

Със сигурност не знаете този факт за кардиото

Често повода множеството от нас да заобикалят фитнеса като чума е, тъй като се усещаме несъответстващо там. В съпоставяне с експертите към нас, помпащи мускули и вдигащи тежести, сякаш техният живот зависи от това, ние сме там, удавяме се в пот след две минути джогинг на приблизително равнище на пътеката и това ни кара да се усещаме извънредно, написа beu.bg. Но в действителност те са по-смешни от нас. Тъй като популярният персонален треньор и диетолог, Харли Пастернак, който тренира персони като Ким Кардашиан, Лейди Гага и Ариана Гранде, споделя, че в действителност ходенето е най-хубавият метод да изгорите телесните мазнини. Чухте ли? Ходенето.

Харли изяснява, че макар, че ще изгорите повече калории на минута с по-интензивни форми на кардио като тичане, повече от тях ще са от други източници, а не от мазнини в тялото ви. Но в случай че желаете да работите върху пренасочването на някои от непотребните мазнини, кардиото с ниска активност е вашето средство, тъй като се насочва напряко към вашите мастни запаси и стартира да гори от тях.

И има друга причина, заради която Херли споделя, че не е най-хубавата концепция постоянно да се придържате към тренировките с висока интензивност; Те ви вършат по-гладни по-късно.

И това е забавно: Алкохолът отключва седем вида рак - четете тази и още потребни вести на zdrave.to

" Чували сте хора след спиниг, те излизат оттова и са озверели от апетит. И ядат безглутенова кифла и прясно изцеден, кондензиран със захар сок ", споделя Харли. Колкото повече ядете, толкоз повече калории ще поемете още веднъж, което всъщност побеждава обстоятелството, че сте работили толкоз настойчиво преди всичко.

И той поддържа своята доктрина със статистика; Средният американец извървява единствено към 4100 стъпки дневно, до момента в който тези, които живеят в някои от най-здравословните страни в света, имат доста по-висока междинна стойност от 10 000 стъпки. Така че увеличението на тези стъпки ще ви води по пътя на отслабването.

Но преди да започнете да пропускате обичаните си тренировки, диетологът и шеф по хранене, Джаклин Лондон,, споделя, че упражненията с умерена активност може да са от изгода за мастните кафези, а тренировките с висока активност могат да бъдат потребни за повишение на метаболизма. " Но в последна сметка тренировката, която работи най-добре за вас, е тази, с която в действителност се справяте задоволително добре и ви доставя наслаждение, с цел да сте ангажирани и щастливи да се върнете отново - т.е. да го вършиме постоянно ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР