Често жените практикуват анален секс и им харесва, но малцина

...
Често жените практикуват анален секс и им харесва, но малцина
Коментари Харесай

4 заблуди за *екса "отзад"

Често дамите практикуват анален секс и им харесва, само че малко на брой си признават. За други, обаче, този тип секс е аналог на нещо неразрешено, тематика табу, която ги изправя на нокти. Сексолози събраха и систематизираха най-разпространените заблуди за аналния секс.

1. Аналният секс не доставя на дамите наслаждение

В реалност не е по този начин. Естествено, че е много мъчно да изпитате наслаждение от първия път, само че след време аналният секс стартира да ви носи наслаждения. При множеството дами най-чувствителната част на влагалището е задният свод, който е ситуиран доста покрай дебелото черво. При аналния секс членът масажира тази зона, предизвиквайки доста бурни оргазми.

2. От аналния секс можете да забременеете

Глупости. Не е допустимо, тъй като спермата попада в " задния вход ". Но в случай че по някакъв метод тя изтече от ануса и попадне във влагалището, тогава има късмет. Сексолозите предлагат да употребявате презерватив, с цел да избегнете нежелателните последствия. Освен това има специфични презервативи, предопределени особено за този тип съвкупление.

3. Ако мъжът обича анален секс, значи е хомосексуален

Абсолютно не. Аналният секс в действителност носи на мъжете куп доста приятни и необикновени чувства. Това е тъй като аналните мускули са доста стегнати и това доставя огромно наслаждение на мощния пол.

4. Практикуването на анален секс е нездравословно и рисково

Наистина този тип полово другарство е обвързван с риска от контузии, по тази причина бъдете доста деликатни. Важно е овлажняването, което може да бъде с неестествен овлажнител или от естествената ви вагинална течност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР