Често чуваме думите, че животът започва на 40. Е, Кейти

...
Често чуваме думите, че животът започва на 40. Е, Кейти
Коментари Харесай

Силните жени на 2019-а: Кейти Холмс

Често чуваме думите, че животът стартира на 40. Е, Кейти Холмс го потвърди, преминавайки с лекост през компликациите тази година и посрещна своите 41 като една от най-стилните дами на 2019-а. Несъмнено единствено за няколко месеца тя се трансформира в същинска фешън икона и всяко нещо, с което се появи се трансформира в цялостен шлагер. 

И защото всички сме минали през разлъка и сме усещали усета от прекаляването с вино в опит да открием отговора на въпроса „ за какво навръх мен “,  ни даде урок по какъв начин да разцъфнем и да засияем още веднъж, безусловно. Вместо да се затваряме у дома с кофа сладолед и маратон от сантиментални филми, май е далеч по-добра концепция да отидем на шопинг и да захвърлим размъкнатия, с цел да го сменяем със сутиен от кашмир да вземем за пример. Да, помните какъв възторг провокира появяването на актрисата с композиция от кашмирен сутиен и жилетка на марката Khaite, които бяха разпродадени за часове.
               
on Aug 28, 2019 at 6:27am PDT

Явно Кейти Холмс трябваше да се раздели с, с цел да я преоткрием или най-малко стила й, тъй като сигурно през последния месец тя приковава вниманието на стилните критици доста повече от преди и даже го измества от другояче стилни  it девойки като Джиджи и Бела Хадид, Кендъл Дженър и. 

С всяка своя поява, без значение дали е на аления килим, или просто излиза да пазари, актрисата ни дава хрумвания по какъв начин да носим блейзър на Mango за не повече от 100 $ или да преоткрием в неговата по-женствена светлина. И макар че не споделя толкоз доста от тоалетите си в Инстаграм, където към този момент има 1,8 милиона почитатели, понякога тя тийзва в обществената мрежа с нещо доста малко, само че доста изискан.
               
on Oct 23, 2019 at 3:23am PDT

Без значение дали зад всичко това стои професионален стилист, или Кейти просто е почнала смяната в живота си от външния тип (винаги ни е по-лесно да стартираме оттам), в нейно лице откриваме една свежа доза  и за идната година.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР