Честно да ви призная, за мен по-добър подарък от книга

...
Честно да ви призная, за мен по-добър подарък от книга
Коментари Харесай

„Коледният случай на детектива Филип“ - подарете приключение на вашите деца

Честно да ви призная, за мен по-добър подарък от книга няма! Затова нямам самообладание и тази Коледа да подбера на-подходящите заглавия за моите близки. С изключително усърдие признавам предпочитам детските книги, само че с помощта на новината от тази година знам, че имам най-подходящата приключенска история за тях!

„ Коледният случай на детектива Филип “  е новата взаимна книга на известните български писатели, художници и аниматори и.



Тази чудна история стартира с изгубването на стотици котки в града, което си е същинска тайнственост. През това време детективът и неговият асистент, кучето Дарвин, скучаят в работния си кабинет. Хули, котката на известната актриса Доли Блу, също е в неопределеност. Силно разтревожена за обичаното си животно, дамата наема Филип и Дарвин, които незабавно се заемат със случая.

Ситуацията се оказва доста по-заплетена от предстоящото. Филип, Дарвин и още един техен съизвършител (кой е той, следва да разберете) стартират следствие, което ще ги въвлече в рисково премеждие. Ще съумеят ли да спасят себе си, Коледата, а и целия свят?

Премиерата на книгата ще се състои на 26 ноември от 11:00 ч. в.

Авторите на тази книга са подкрепени от Национален фонд „ Култура “.



Сотир Гелев и Пенко Гелев са едни от най-нетрадиционните и истински български създатели. Освен писатели, създатели на комикси, художници и илюстратори, те са основатели на анимационни филми, показани на разнообразни кино фестивали във и отвън България.

Двамата са  са носителите на редица литературни оценки – националната премия „ Константин Константинов “, „ Златен лъв “, премия „ Перото “, „ Христо Г. Данов “ и други Под логото на излизат заглавията им „, „ Как Лора се научи да брои до 10 “, „ Защо девойка Дора се научи да пече курабийки “ и поредицата за.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР