Честно да ви призная футболът не е моята игра, ако

...
Честно да ви призная футболът не е моята игра, ако
Коментари Харесай

5 здравословни варианта за похапване по време на мачовете от Световното

Честно да ви призная футболът не е моята игра, в случай че има нещо което одобрявам във футболния сезон то са събиранията във връзка мачовете. Домашната блъсканица, страстта на разпалени от развиването на играта ръкомахащи мъже и да, даже и петната от разлята бира по пода.

Предстоящото Световно по футбол, което съответствува с дните на пости ме накара да поровя за по-здравословни и леки разновидности за похапване по време на мачовете. Така, че тази година половинката ми и нормалното мъжко съсловие, с което той споделя гледането на мачове ще бъдат подложени на самобитен кулинарен опит.
 Абсурдите на Мондиал 2022 20 ноем 2022 | Всеки миг ще стартира едно от най-значимите събития - Световното състезание по футбол. На всеки 4 години...
Момичета спокойно- мъжете ви ще бъдат толкоз улисани в играта, че никой няма да ви „ управлява ” в кухнята и на финала ще им предложите доста вкусни, доста по-здравословни и в действителност вкусни разновидности, от които да хапват до момента в който наблюдават протичащото се на терена. Ето ги и тях.

1. Веган халапеньо хапки  от

 
               

Тези пикантни пълнени чушлета заменят  сиренето, маслото и бекона с кремообразен заряд от кашу. Те са съвършен вид, в случай че гостите ви постят, само че несъмнено ще се усладят и на месоядните няма да ги изядат.Вземете рецептата от.

2. Здравословно гуакамоле с грах от

 
               

Никой няма да може да отгатне „ подлата ” загадка съставна част в този дип. Грахът ще даде текстура и размер, само че е по-нискокалоричен от авокадото. Вземете рецептата.

3. Пълнени сладки картофи от

 
               

Тук ще получите чудесна композиция от сладки картофи, спанак и нахут,за да не липсва протеин. Рецептата- .

4. Пикантен хумус  от

 
     
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР