Честно да ви кажа, все още не да осъзная факта,

...
Честно да ви кажа, все още не да осъзная факта,
Коментари Харесай

Александра Фейгин: Благодарна съм на треньорите си, сбъднахме нашата мечта



„ Честно да ви кажа, към момента не да осъзная обстоятелството, че завоювах олимпийска квота. Мечтаех да имам опцията да вземам участие на олимпийски игри. Успях да я реализира и съм на крачка от задачата си. Гордея се със себе си. Успях да се събера, тъй като напрежението беше огромно. През целият сезон не съумях да покажа на най-много и двете съчетания дружно. Точно на най-важното съревнование за годината, а и като  цяло съумях да покажа чисти стратегии. Треньорите ми също са доста щастливи. Горди са. Без тях нямаше да мога да стигна до тук. Много съм им признателна, че успяхме дружно да сбъднем нашата фантазия “, това показа особено за БНР от Швеция Алекнадра Фейгин, която нощес завоюва квота за Зимните олимпийски игри следващата година откакто се класира на 17-то място на международното състезание по фигурно пързаляне в Стокхолм (Швеция).


„ Очаквах оценката ми да бъде по-висока. Борих се до дъно да изиграя чисто всеки един детайл. Съдиите се пробваха да ме орежат, защото всяка една страна се бореше за квота. Битката за оценките беше доста сериозна. Някои от претендентките за медалите позволиха неточности. Рускините съумяха да се съберат и играха на най-много. Така съумяха да заемат първите три места. Аз съм признателна, че такива съпернички, от които мога да се изучавам “, добави възпитаничката на Ина и Андрей Лутай.

„ Технически съм добре готова. Трябва да изучавам нови скокове. Трябва да ги консолидирам, с цел да ги сложа в стратегиите. Щом се върна, ще видя по какъв начин се усещам и ще преценява дали имам сили да опитвам троен аксел и четворен толуб. Трябва да акцентира и на представянето на стратегиите, с цел да уравновеся разликата. По всяка възможност ще сложим нова къса стратегия. Все още не сме избрали музиката за нея, само че към този момент е време да го създадем. По вяска възможност хореографът ми ще остане същия “, показа още Александра Фейгин.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР