Честито на момчетата. Най-трудно се вземат първите три точки. Ние

...
Честито на момчетата. Най-трудно се вземат първите три точки. Ние
Коментари Харесай

Матич: Имаме чудесни български млади играчи

" Честито на момчетата. Най-трудно се вземат първите три точки. Ние сме новаци и се надявахме през днешния ден да вземем цялостния комплект точки. Всичко, което искахме, се случи. Доминирахме с топката и играта в отбраната беше на ужасно равнище, само че е тъпо, че отново получихме червен картон. Може би аз би трябвало да се сготвям да играя в отбрана в идващия мач ", стартира той.
 Борбен Септември подчини Хебър с човек по-малко и завоюва дербито на новаците Борбен Септември подчини Хебър с човек по-малко и завоюва дербито на новаците
" Имаме млади момчета. 100% имаме бъдещи национали тук. Опитваме се да играем футбол, поради който да ни почитат. Нямам какво неприятно да кажа, всички момчета се трудят доста. Загубихме против Лудогорец, само че методът, по който се губи е най-съществен. Времето за подготовка не ни стигна напълно, само че тази спомагателна седмица ни се отрази доста добре.
17  Хебър (Пазарджик) - Септември (София)
Имаме чудесни български млади играчи. Нямам срещу чужденците, само че с цел да помогнем на България, би трябвало да залагаме на тези момчета. Качествата и характера се гради с работа. Те демонстрират, че това е методът, по който би трябвало продължим. Винаги е добре да се печелят точки. Аз съм спокоен. Няма напрежение при нас. Във футбола се приказва постоянно, че се търсят положителни играчи - ние ги вършим. Има единствено въодушевление при нас, с цел да дадем максимума. Психически сме постоянни, щастливи сме и продължаваме напред ", приключи Матич.

Снимки: Борислав Трошев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР