Честита Нова Година! Бъдете ведри, усмихнати и най-вече здрави през

...
Честита Нова Година! Бъдете ведри, усмихнати и най-вече здрави през
Коментари Харесай

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей първи януари за вас маркира началото не само на една нова година, но и на един нов живот

Честита Нова Година! Бъдете ведри, усмихнати и най-много здрави през цялата 2022 година. Денят, който следва дава началото на позитивни страсти и приятни изненади с близки и другари.
Не се ангажирайте с никакви неприятни задължения през днешния ден!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец през днешния ден ще сте склонни макар умореността си да гледате по-оптимистично на живота си, на проблемите, з акоито през днешния ден не желаете да мислите. Много добре ще ви въздействат диалози или събирания с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ще сте заредени с готовност да давате обич и несъмнено, ще очаквате да получите такава в обилие. Ако имате сътрудник роден под знака на Риби, Скорпион или Рак, то постоянно може да бъдете сюрпризирани с нещо. Днес може да пътувате или да очаквате някой да пристигна у вас, във вашия дом. Чудесен ден могат да си обезпечат и изживеят родените под знака на Овен. За Лъв през днешния ден въздействие ще имат подаръците, които ще получите или ще дадете, изненадите, които ще подготвите за околните си, или които те ще приготвят за вас. За Стрелец през днешния ден страстите ще са свързани с деца и с младежи, които ще съумеят да създадат деня ви задоволително зает.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, първия ден на годината носи послания, в които ще видите главната характерност на тази година за вас. Дано запомните сънищата си, нека усетите вярно предчувствията или виденията, които ще имате през този ден. Добри облаги ще имат тези, за които първи януари ще бъде работен ден. Днес ще ви зарадват телефонни диалози, предложения или други непредвидени прекарвания. За Телец през днешния ден домът трябв пъкъла бъде отворен за посетители и всеки да бъде посрещнат като някой специфичен човек. Позвънете на другари, благословете годината, която през днешния ден стартира и се радвайте на това, което имате. За Дева изненадите ще са най-различни, изключително за тези от вас, които през днешния ден ще би трябвало да работят. На пари или положителни вести могат да се надяват родените под знака на Козирог.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей първи януари за вас маркира началото освен на една нова година, само че и на един нов живот. Все още не сте „ предизвестени “ за всички събития, които носят новото в живота ви, само че може би в съня си против 1 януари сте получили някакво обръщение? Днес по-голяма част от деня си ще прекарате със личното си семейство или с родственици. Денят носи страсти свързани с жена родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец или с подобен асцендент. За Близнаци събота носи доста вести, имейли, поздравления, телефонни диалози и други За Везни през днешния ден домът ще бъде място за развлечение и предпазване от празничната еуфория по улиците. За Водолей началото на годината носи положителни вести или приемане на непредвидени пари.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, началото на годината ще се запомни с доста страсти с обичани хора, с които през днешния ден ви следва да бъдете дружно. Ще преживеете разнообразни непредвидени обстановки, телефонни позвънявания или посетители в дома си. Подаръци ще има и през днешния ден, стига да сте решили да удължите приятните моменти и изненади в фамилията си. За Рак първи януари е ден, в който насладата би трябвало да огрее лицата на деца и на обичани хора. Можете да го извършите! Очакват ви непланирани събития с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. За Скорпион началото на годината може да се запомни с шанс с пари или с любовни прекарвания. За Риби предварителното обмисляне на този ден ще даде предстоящите прекарвания и страсти.
Честита Новата 2022 на всички и дано да я посрещнем с обич, с религия и с вяра!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР