Честит празник на всички българи, хубаво е да се поздравяваме,

...
Честит празник на всички българи, хубаво е да се поздравяваме,
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Определено имаме проблем с независимото поведение

„ Честит празник на всички българи, хубаво е да се поздравяваме, тъй като и това построява националното ни самочувствие “, сподели в „ 12+4 “ психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова , посетител в празничния 22 септември.
„ Национално самочувствие ние имаме, само че че то е в рецесия, това е без подозрение. Националното самочувствие е едно публично събитие, то е обвързвано с публични процеси.

Дали сме самостоятелни – тук в България се видя последните месеци, че доста хора никак не са били самостоятелни. Извършени са дейности от такива хора, които са проблематични, несъмнено имаме проблем с самостоятелното държание …има редица образци за тежки зависимости... “, уточни още доктор Гълъбова.

За образец на зависимости доктор Гълъбова уточни оставката на заместник-кмета Елен Герджиков, проблемите с автомагистрала " Хемус ", с ДКК, с язовирите, с ББР:

" Това са образци за тежки зависимости, които водят до чутовна корупция , по тази причина и ще продължаваме да бъдем най-бедната страна, а ни чака извънредно тежка зима... ", уточни още психиатърът,  давайки за образец, че 23 на 100 от хората у нас живее под прага на беднотия в 21 век.

" Ние живеем в изключителна бедност ...как единствено живеят нашите пенсионери? Как те посрещат в администрацията, в болничното заведение, в учебното заведение? В България " виновните политици " стават полотици, с цел да си оправят своите проблеми - те нямат нашите проблеми и щом ги изберем, стопират да мислят за нас... ", описа доктор Гълъбова.

" За мен независимостта е голямо възприятие за отговорност към всички към теб! ", заключи психиатърът.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР