„Честен и без зависимости - вътрешни и външни, минали и

...
„Честен и без зависимости - вътрешни и външни, минали и
Коментари Харесай

Георги Тодоров: В моя гардероб няма скрити скелети


„ Честен и без зависимости - вътрешни и външни, минали и сегашни. Такъв желая да е идващият ръководител на Българска социалистическа партия ", изрично сподели на среща със съидейници Георги Тодоров, който е претендент за ръководител на Българска социалистическа партия.

И продължи: „ Искам ясно да заявя - не спечелвам нищо от това, че съм член на Националния съвет и няма да изгубя нищо, в случай че не съм. Не числя се към групи и завери. Не влизам в схеми и сделки. Казвам каквото мисля и гласоподавам по вътрешно разбиране. Не съм прокси на Корнелия Нинова за отделяне на гласове. Румен Овчаров не ми е наставник. Дори почитател не ми е. Сергей Станишев не ме е назначавал на никое място и сигурно не ме е издигал за лидер на листа. Георги Гергов не ми е спонсор. Не ме е избирал за ръководител. Дори не съм почивал на Слънчев ден. Не съм човек на Михаил Миков, Кирил Добрев или Красимир Янков. Нямам нищо общо с Иван Костов, Бойко Борисов, Ахмед Доган или Делян Пеевски. Дори не си купувах нищо от Лафка, само че не мисля, че те банкрутираха поради това.

Изборът за ръководител не е борбата на живота ми. Не давам обещание места за водачи на листа, министри, заместници, шефове и членове на комисии и бордове. Няма да сключа покупко-продажби и да поема задължения, които по-късно ще се наложи да наруша. Няма и да отплащам на тези, които не ме поддържат.

В моя дрешник няма скрити скелети.

*Материалите в рубриката са предоставени от претендентите за ръководител на Българска социалистическа партия и се разгласяват без промени от редакцията. Редът за публикуването им е избран от чоп, изтеглен от ЦКПИ на 10 август.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР