Чешкото министерство на здравеопазването въведе в републиката задължението да се

...
Чешкото министерство на здравеопазването въведе в републиката задължението да се
Коментари Харесай

В Чехия стават задължителни респираторните маски

Чешкото министерство на опазването на здравето вкара в републиката задължението да се носят, които са с нараснала степен на отбрана против ковид, на публични места от понеделник. Това заяви чешката телевизия, представена от ТАСС.
Мярката се вкарва заради ускоряващото се разпространяване на английския вариант на ковид в страната. Обикновените, съгласно ведомството, към този момент не са подобаващи със утежняването на епидемиологичната обстановка в републиката.
 Чехия се отхвърля от намаляване на ограниченията, лечебните заведения са претъпкани Чехия се отхвърля от намаляване на ограниченията, лечебните заведения са претъпкани
Чешкото държавно управление се отхвърли от проектите си да облекчи ограниченията и да отвори някои магазини през идната седмица, защото нараства...
По-специално носенето на респираторни маски ще стане наложително в магазините и публичния превоз. Спрямо нарушителите могат да се ползват административни ограничения.
От 5 октомври в Чехия беше възобновено, което беше в действие от 12 март до 17 май 2020 година Този път то беше въведено до 28 февруари. В страната работят единствено аптеки и магазини, които обезпечават съществени потребности на популацията. На заведенията за хранене и кафенетата е позволено да продават храни и питиета единствено за вземането им през особено оборудван прозорец.
В републиката има и други тежки ограничавания, ориентирани към понижаване на обществените контакти, в това число възбрана за свободно придвижване на жителите през нощта. От 30 януари на чужденците е позволено да влизат на територията на Чехия единствено при незабавни случаи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР