Чесънът е един от онези зеленчуци, които съвсем спокойно можем

...
Чесънът е един от онези зеленчуци, които съвсем спокойно можем
Коментари Харесай

Ако направите ТОВА, главите на чесъна ще са големи колкото ЯБЪЛКА

Чесънът е един от тези зеленчуци, които напълно умерено можем да съпоставим с благосъстояние. Неслучайно е казано, че в случай че сънуваш чесън, ще забогатееш. Това растение освен оказва помощ да се преборим с настинката и вирусите, само че и пази растенията от заболявания.
То е чудесна добавка към всяко едно ядене и е правилен асистент на всяка стопанка, която е почитателка на кулинарните произведения.
Заради богатия си витаминозен състав, чесънът е измежду отглежданите зеленчуци от всеки градинар. Ако разполагате с градина с дворно пространство, то сме сигурни, че и самите вие се грижите за най-малко стотина стръка, които отглеждате с обич и внимание.
Как обаче да се сдобием с големи глави чесън?
Както и сами знаете за всяко нещо си има тънкости и специфики. Лошото е, че не всеки, съумял да ги разгадае, е податлив да ги показа.
Ние обаче имаме добра вест за вас и по тази причина няма да губим повече от времето ви, а ще издадем тайната за това по какъв начин да се сдобиете с глави чесън колкото ябълка.

 Ако ядете този зарзават, КЪРЛЕЖИТЕ няма да ви приближат Ако ядете този зарзават, КЪРЛЕЖИТЕ няма да ви приближат
За страдание през лятото доста би трябвало да се пазим от рисковите кърлежи, които имат навика да се забиват в тялото, без даже да ги усетим....
Засадете чесъна към краставици и грах
Това е едно от първите неща, които ще оказват помощ за това чесънът да пораства по допустимо най-правилния метод. Незнайно за какво това растение се схваща най-вече с граха и краставиците.
Накисвайте скилидките в солен разтвор
Още една дребна загадка, за която може би не сте подозирали. Скилидките чесън е добре да се накисват в солен разтвор и да се засаждат през октомври месец. Мястото би трябвало да е авансово квалифицирано за посаждането на растението.
Дупките не би трябвало да са доста дълбоки
 Какви грижи да поставяме за чесъна, с цел да станат с глави като на ябълки Какви грижи да поставяме за чесъна, с цел да станат с глави като на ябълки
Започнали сте да обработвате своята зеленчукова градина или сте от дълго време в занаята, просто в този момент сте решили да засадите чесън? Няма значе...
Не мислете, че дупките би трябвало да са 10 – 15 см. Това не е належащо, в случай че приказваме за чесъна. 5 см е изцяло задоволителна дълбочина.

Подхранвайте с пепел, яйчени черупки и бананови кори
Това е идеалната тор за растението. Не е нужно да купувате от профилираните магазини. Отделете си малко време, в което да приготвите тази чудотворна примес, способна да трансформира главите чесън огромни като ябълка.
Това е простичката загадка за рандеман на големи глави чесън. Опитайте и вие и ви подсигуряваме, че ще останете извънредно удовлетворени от крайния резултат!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР