Червеният депутат Кристиан Вигенин отвърна на удара на Слави Трифонов,

...
Червеният депутат Кристиан Вигенин отвърна на удара на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Червен депутат отвърна на Слави Трифонов: Преди 2-3 дни поиска нещо от нас

Червеният народен представител Кристиан Вигенин отвърна на удара на Слави Трифонов, нанесен през вчерашния ден с отхвърли му да се срещне за диалог с Българска социалистическа партия преди изборите.
Телевизионният водещ разгласи, че той и Корнелия Нинова били на два разнообразни бряга, упрекна я, че 11 години е подкрепяла статуквото и я съпостави с анимационния воин Котарака Леополд.
 Слави Трифонов атакува Нинова, съпостави я с анимационен воин Слави Трифонов атакува Нинова, съпостави я с анимационен воин
Госпожа Нинова щяла да ме предложения да обсъждаме честността на идните избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов ръководи от 20...
Какво разкри обаче Вигенин - преди 2-3 дни очевидно е имало диалози сред " ИТН " и " Позитано " 20 за взаимни дейности във връзка с правната уредба за изборите. Затова и алените били изключително озадачени от реакцията на Трифонов през вчерашния ден след отправената покана за полемика от Нинова.
" Значи преди 2-3 дни Слави от другия бряг с писмо до Парламентарната група и до членовете на Правна комисия, е изискал от нас да внесем законови промени за повече бистрота в изборите.
Но когато индикираме опция да беседваме съществено по тези въпроси, стои си на другия бряг, кълчи се и ни се плези, щото сме статукво, а той не е. Последно, какво да вършим? ", пита зам.-шефът на Народно събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР