Черно море Стратегия за здравеопазването ще бъде разработена през настоящата година

...
Черно море
Стратегия за здравеопазването ще бъде разработена през настоящата година
Коментари Харесай

Стратегия за здравеопазването разработват във Варна

Черно море Стратегия за опазването на здравето ще бъде създадена през актуалната година във Варна. Това заяви в студиото на утринния блок на телевизия " Черно море " Анастасия Георгиева, шеф на отрасловата общинска дирекция. В нея ще бъдат заложени както дълготрайни, по този начин и краткосрочни цели. Тя ще се базира на научни разбори, които ще бъдат извършени взаимно с Медицинския университет. В тактиката ще бъдат наранени въпросите с детското и учебното опазване на здравето, яслите, лечебните заведения, здравните посредници, водно-спасителната активност, детското хранене, битката с кърлежи и комари и други

Анализите се чака да приключат доникъде на годината. След създаването й тактиката ще бъде подложена на публично разискване, с цел да са ясни за всички целите, по които ще се работи. Тя ще бъде съобразена с стратегиите на регионално и национално равнище.

Другата значима самодейност, по която ще се работи през 2018 година, е отбелязването на 90-годишнината от общинското водно избавяне. " Съвместно с БЧК -Варна, ще имаме поредност от мероприятия. Още създаваме програмата, само че деянията ще са забавни ", даде обещание Анастасия Георгиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР