Черно море постигна минимална победа с 1:0 над Царско село

...
Черно море постигна минимална победа с 1:0 над Царско село
Коментари Харесай

Вратар спаси Царско село от разгром във Варна

Черно море реализира минимална победа с 1:0 над Царско село и завоюва значими три точки в битката за попадане в първата шестица на българския футболен хайлайф. С триумфа варненският отбор към този момент има 28 точки в актива си, колкото и шестият в класирането - ЦСКА 1948.

Първото съществено състояние в срещата бе в 11-та минута. Илиан Илиев-младши центрира остро отляво, Иван Бандаловски отклони топката и за шанс на гостите тя се отби в напречната греда.

В 15-та минута Димитър Костадинов стреля рисково от границата на наказателното поле, само че топката попадна в ръцете на вратаря Георги Георгиев.

В 24-та минута Файсел Касми стреля рисково диагонално отдясно, топката се отби в крайници на Иван Бандаловски и полетя към вратата на гостите, само че вратарят Джони Пласид сподели класа и съумя да избави.

В 30-та минута Димитър Костадинов можеше да вкара за Царско село. Той преодоля бранител на домакините, навлезе в наказателното поле и стреля, само че вратарят Георги Георгиев избави.

В ответната офанзива Черно море поведе в резултата. Родриго Енрике центрира отдясно, Васил Панайотов засече топката, само че вратарят Джони Пласид съумя да избие, само че притичалият Стефан Велев със мощен изстрел по тревата от 13-14 метра вкара за 1:0.

В 40-та минута Стефан Христов можеше да изравни резултата, само че Георги Гергиев съумя да избие топката след рисковия удар отдясно на нападателя.

Малко по-късно Родриго Енрике проби отдясно и съумя да центрира съвсем от навън линията, Зе Гомеш засече технично топката, само че вратарят Джони Пласид съумя да предотврати нов гол.

В добавеното време на първата част Родриго Енрике центрира отдясно, връхлитащият Зе Гомеш засече топката с глава, само че вратарят на гостите Джони Пласид още веднъж сподели класа и съумя да избави.

През второто полувреме двата тима съвсем не сътвориха голови положения и ударите към вратите липсваха. В 71-та минута на мача Пабло Гарсия опитва отдалечен удар, само че топката мина настрана от вратата на Царско село.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР