Черно море победи с 1:0 у дома Ботев (Пловдив) в

...
Черно море победи с 1:0 у дома Ботев (Пловдив) в
Коментари Харесай

Черно море с важна победа в битката за Топ 6

Черно море победи с 1:0 вкъщи Ботев (Пловдив) в мач от 25-тия кръг на елитното ни футболно състезание. Единствения гол в срещата осъществя Файсел Касми в 18-та минута на срещата.

Варненци имаха предимство през по-голямата част на срещата и в 10-та минута Зе Гомеш удари греда. Осем по-късно Файсел Касми стреля прелестно от границата на наказателното поле и направи 1:0.

В 25-та минута Ботев можеше да изравни, само че бранител на домакините мазета топката от голлинията след удар на Атанас Илиев. До края на първата част и Салиф Сисе пропусна преференциално състояние за пловдивчани.

В началото на второто полувреме Атанас Илиев още веднъж нямаше шанс, откакто разтресе гредата след подаване на Славчо Шоколаров от ъглов удар.

С този триумф Черно море съкрати изоставането си от 6-тия ЦСКА 1948 на точка. Варненци имат 35, а преди гостуването си на Лудогорец в четвъртък „ алените “ имат 34. В идващия кръг Черно море посреща Ботев (Враца), а ЦСКА 1948 е хазаин на Локомотив (Пловдив).

Ботев (Пловдив) е на 10-та позиция с 24 точки, само че остава заплахата да остане в четворката, която се бори за оставане в елита. Преди последния кръг от първата фаза на шампионата пловдивчани са на в точки пред Ботев (Враца) и Славия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР