Черно море нанесе второ за този сезон поражение на Лудогорец

...
Черно море нанесе второ за този сезон поражение на Лудогорец
Коментари Харесай

Два шедьовъра на Георги Илиев не позволиха на Лудогорец да се отдалечи от преследвачите си

Черно море нанесе второ за този сезон проваляне на Лудогорец в Първа лига. Футболистите на Илиан Илиев надвиха над водача в класирането с 2:1 на " Тича ", а огромният воин бе Георги Илиев.

37-годишният капитан на " моряците " вкара двете попадения за своя тим, с които донесе триумфа на своите. В 20-ата минута Илиев вкара от директен свободен удар от към 25 метра, а през в 52-ата неостаряващият капитан на Черно море се разписа с впечатляваща странична ножица, след пас отдясно на Ндонгала.

Между двете попадения на домакините Лудогорец означи в 34-ата минута, откакто бранителят Драгош Григоре засече с глава центриране от корнер на Вандерсон. В последна сметка това не бе задоволително за първенците да си тръгнат с точки от Варна.

Така Лудогорец остава първи със 70 точки, с 5 повече от втория ЦСКА и 5 кръга преди края на шампионата. ЦСКА обаче е с мач по-малко, който е против Ботев Пловдив и ще се играе в понеделник 29.04 на 5 точки зад водача. Черно море пък се изкачи до четвъртата позиция с актив от 48 точки.

Това е трета загуба за Лудогорец през този сезон. Първата бе от Локомотив Пд (0:1) вкъщи, а втората - още веднъж на Тича " против Черно море в края на месец февруари тази година (1:0).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР