Черно море инкасира първа загуба в контролите от лятната подготовка,

...
Черно море инкасира първа загуба в контролите от лятната подготовка,
Коментари Харесай

Черно море отстъпи на отбора на Хаджи

Черно море инкасира първа загуба в контролите от лятната подготовка, като отстъпи с 1:2 при гостуването си на Виторул (Констанца) в предсезонен мач номер 5. Единственият гол за варненци осъществя Жоржиньо в 46-ата минута. Двубоят се игра в четири елементи по 30 минути, а Илиан Илиев употребява 26 футболисти, от които 12 юноши, артикул от школата на отбора. Срещата ще се запомни и със противоречивите отсъждания на съдийската бригада от Румъния. На няколко пъти Черно море бе ощетяван, като даже не бе отсъдена чиста дузпа за фаул против Родриго при резултат 0:0 в 43-ата минута. В четвъртък от 10:30 часа Черно море приема отбора на Черноморец (Балчик). Мачът ще се организира на стадион " Тича ".

Илиан Илиев започнa дуела с шестима юноши в стартовия състав. На вратата бе младият вратар Иван Дичевски, а пред него в центъра на защитата започнаха двойката Емил Янчев и Димитриос Чантакиас. На левия бек бе Мартин Дичев, а отдясно Виктор Попов. В средата на терена си партнираа Лъчезар Йорданов и Йонуц Неагу, а пред тях Илиан Илиев-младши. По двете крилата бяха Родриго и Жордао Кардозо, а изтеглен напред - Жоржиньо.

В първите минути Черно морe одобри играта в личната си половина. В 7-ата минута добра интервенция на Иван Дичевски, който съумя да избави вратата си след центриране от корнер. В 10-ата минута Калкан опитва удар от границата на наказателното поле, само че още веднъж Дичевски сподели добър инстикт и избави. В 17-ата минута Виктор Попов опитва удар от отдалеченост, само че настрана от вратата. В 22-ата минута Родриго получи топката отляво, напредна паралелно на вратата и стреля, само че топката се отби в напречната греда, като преди този момент стражът на домакините съумя да я допре. Топката попадна в Жоржиньо, който стреля по диагонала, само че вратарят на Виторул съумя да избави.

В 26-ата минута Черно море пропусна най-чистата опция в мача до този миг. Кардозо бе изведен самичък стещу вратаря, само че не съумя да осъществя. Крилото на " моряците " опита да пусне топката под плонжа на стража, само че той съумя да избави. В 29-ата минута добър пробив на Родриго, който навърза двама футболисти на Виторул, подаде към Илиан Илиев, който с финт се освободи от защитник и стреля, само че топката срещна крайници на състезател от румънския отбор. Последва втори изстрел на Родриго, само че около вратата.

В 43-ата минута Родриго бе фаулиран в наказателното поле, само че основният рефер изненадващо не уточни Бялата точка, а отсъди симулация с жълт картон. Веднага по-късно Жордао Кардозо бе сменен от Велислав Василев. В 46-ата минута Черно море поведе в резултата. Петър Вуцов изведе Жоржиньо самичък против вратаря, а нападателят на варненци осъществя за 1:0.

Треньорът Илиан Илиев пусна нови 11 футболисти за третата част, която мина под пороен дъжд. Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Мирослав Енчев, Стефан Станчев, Абдалах Имамо, Патрик Андраде, Васил Панайотов, Мартин Минчев, Аристот Ндонгала, Дани Кики и Исмаил Иса стартираха в този трети интервал. В 65-ата минута Иван Дюлгеров с блестяща интервенция. Стражът на Черно море избави рисков удар от границата на наказателното поле. В 69-ата минута Исмаил Иса поде офанзива от половината на Черно море, подаде към Мартин Минчев, който добре пое топката и стреля по диагонала, само че топката мина около вратата. В 72-рата минута Имамо задържа с ръка състезател на домакините в наказателното поле, а основният рефер отсъди дузпа. Габриел Янку осъществя от бялата точка за 1:1.

В 79-ата Хоури излезе самичък против Иван Дюлгеров, само че стражът на Черно море съумя да избави. Веднага по-късно вратарят на “моряците” не съумя да се намеси по най-хубавия метод след изстрел от надалеч, изпусна топката и Георги Ганея осъществя за 2:1. В 82-рата Исмаил Иса получи топката вдясно и стреля от придвижване, само че право в ръцете на вратаря на Виторул. В 89-ата минута Юнут Вина стреля от отдалеченост и нацели страничната греда. В 99-ата минута Мартин Минчев центрира отляво в наказателното поле, където Исмаил Иса не съумя добре да засече топката с глава и тя излезе в навън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР