Черният петък започва след броени часове. Очаква се всеки втори

...
Черният петък започва след броени часове. Очаква се всеки втори
Коментари Харесай

Истерия по магазините: Масово пазаруване се очаква в Черния петък

" Черният петък " стартира след броени часове. Очаква се всеки втори българин да се включи в всеобщото извършване на покупки на понижени артикули и да похарчи към 410 лв. в него. Според интернационално изследване, направено в 55 страни, на този ден се купуват най-вече облекла, електроника и обувки.

 © Българска телеграфна агенция
Кампанията, родена през 60-те години на предишния век в Съединени американски щати, става все по-популярна и у нас. Специалистите поучават да избирате деликатно търговците, от които купувате, да следите за заблуждаващи реклами и за подправени понижения.

От Комисията за отбрана на потребителите оповестяват, че техни чиновници ще дежурят през целия ден в огромните търговски обекти и ще постановат санкции на неточните продавачи. Бъдете изключително деликатни и при онлайн извършването на покупки. Според специалисти, във виртуалния свят прекомерно съблазнителните предложения, нормално са подвеждащи.
 Как да разпознаем клопките на търговците за Как да разпознаем клопките на търговците за "Черния петък "
Очаква се всеки втори българин да се включи в всеобщото извършване на покупки на понижени артикули по време на "Черния петък ". По интернет то ще стартира още в раннит...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР