Черният корпус на Predator Orion се подсилва от множество RGB

...
Черният корпус на Predator Orion се подсилва от множество RGB
Коментари Харесай

Acer Predator Orion – с поддръжка на новите Nvidia GeForce RTX 30


Черният корпус на Predator Orion се укрепва от голям брой RGB светлинки
(снимки: Acer)

Acer поддържа новите графични процесори от серията Nvidia GeForce RTX 30 в своето портфолио от настолни гейминг компютри Predator Orion, оповестиха от компанията .

Серията графични процесори Nvidia GeForce RTX 30, 2-ро потомство RTX, разполагат с нови RT ядра, ядра Tensor и стрийминг мултипроцесори за високо качество на видеото, високи честоти на освежаване на фрагментите и усъвършенствано с изкуствен интелект възпроизвеждане на игрите и приложенията за дизайн.

Базирана на архитектурата Ampere на Nvidia, която обезпечава до 1,9 пъти на ват по-висока продуктивност, спрямо предходното потомство видео процесори, серията RTX 30 с лекост възпроизвежда графики при всевъзможни резолюции, даже до 8K. GeForce RTX 3090, 3080 и 3070 са графични процесори, с които Nvidia прави най-големия софтуерен скок в историята си.

Всяка машина от серията настолни гейминг компютри Predator Orion е като създание от някоя игра, изваяна с остри, ъгловати линии, а черният корпус се укрепва от голям брой RGB светлинки, които могат да се настроят в 16,7 милиона цвята.

Всяка машина Predator Orion прилича създание от някоя игра
(снимки: Acer)

Предназначен за хардкор геймъри и стриймващи запалянковци, Predator Orion 9000 употребява новите графични процесори Nvidia GeForce RTX 30901 и процесори до Intel Core i9-10980XE Extreme-Edition, с цел да се оправи и с най-взискателните игри. Този супер крепък настолен компютър е оборудван с три ARGB вентилатора Predator FrostBlade, с цел да бъде в крайник с останалите върхови съставни елементи.

Със също подобен дръзновен дизайн и очебийно ъглова форма, корпусът има непряк панел от закалено стъкло, екраниращо електромагнитните лъчения, който разрешава на потребителите да надникнат под капака, с цел да видят напълно конфигурацията на машината.

Predator Orion 5000 е мощен десктоп за сериозните геймъри, които желаят да се плавна графика в обичаните си игри и вероятно да стриймват. Тауър кутията с RGB-осветление помества най-новите графични процесори Nvidia GeForce RTX 30901 и процесор Intel Core i9-10900K от 10-то потомство, който предстои на овърклокинг, за реализиране на гладко видео с висока периодичност на фрагментите, което е впечатляващо за междинен клас машина.

Тези мощни съставни елементи се охлаждат от стратегически ситуирани всмукателни/обдухващи вентилатори, течен охладител за процесора и изолиран захранващ блок (със заменяем филтър за прах), мрежова карта Killer E3100G 2.5Gbps Ethernet и лесна за достъп 2,5-инчова ниша за SSD/HDD.

Панел от закалено стъкло разрешава на потребителите да надникнат под капака
(снимки: Acer)

Predator Orion 3000 е настолен гейминг компютър в тауър кутия с съдържимост 18 литра, което го прави задоволително дребен, с цел да се побере съвсем на всички места, и в същото време има задоволителна продуктивност за всевъзможни игри. Този мъник разполага с графичен процесор Nvidia GeForce RTX 30701 и процесор Intel Core i71 от 10-то потомство, които се охлаждат от двойка особено проектирани вентилатори Predator FrostBlade, с цел да се възпроизвежда видео с висока периодичност на фрагментите без прегряване.

Всички настолни машини от серията Orion имат и PredatorSense, което разрешава на потребителите да ръководят системата си единствено с едно кликване при пътешествието им в света на eSports.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР