Черният дроб е най-важният човешки орган, първият, който поема тежестта

...
Черният дроб е най-важният човешки орган, първият, който поема тежестта
Коментари Харесай

Изчистване на черния дроб в домашни условия

Черният дроб е най-важният човешки орган, първият, който поема тежестта при корист с алкохол и лекарства, прекомерна приложимост на мазна храна, неприятна околна среда…

Основната функционалност на черния дроб е филтрирането и отстраняването на токсините. Метаболитните процеси на целия организъм зависят от здравето на този орган. Ето за какво е толкоз значимо да наблюдавате черния дроб и от време на време да организирате детоксикация.

Изчистване на черния дроб в домашни условия

Лечебната напитка “Изумруд ” съставлява естествено средство, което може да помогне за пречистване на токсините освен на черния дроб, само че и на червата. Отслабването ще бъде просто прекрасен бонус!

Съставки:

150 грама прясно зеле сок от 1 лимон 25 грама филиз целина 1 круша корен от джинджифил (2 см) 500 мл вода няколко листа свежа мента

Начин на подготвяне:

Нарежете тънко зелето, крушата, целината, джинджифила и ги поставете в блендер. Добавете чаша вода и разбъркайте сместа.

Изсипете лимоновия сок, останалата вода, прибавете листата от мента. Пуснете блендера още веднъж за няколко секунди. Напитката е подготвена! Консумирайте я два пъти на ден: заран и вечер.

Вижте още: Унищожете проблемите по кожата изцяло естествено

Не забравяйте, че чернодробните проблеми, по-лесно се предотвратяват, като се стараете да ограничавате използването на нездравословни артикули и алкохол, и се движете повече. Така ще съхраните здравето си за дълги години напред.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР