Черната Златка пак легна по скалпела на хирург, но този

...
Черната Златка пак легна по скалпела на хирург, но този
Коментари Харесай

Черната Златка се отърва от доброкачествено туморче

Черната Златка отново легна по скалпела на хирург, само че този път не да се разкрасява, а да отстрани незлокачествен израстък, научи HotArena.

Плеймейтката резервира самообладание и не се поддава на суматоха. Но и не оставя нещата да се оправят от единствено себе си. Веднага взима съответни ограничения и бяга  при доктор. В случая тя се доверява на един от най-известните пластични хирурзи у нас. С него Златка се среща през 2009 година, когато печели купата „ Плеймейт ”. И до ден сегашен му се доверява и се допитва до него.

„ Този път не е обвързвано с пластика а  хемангиом. Благодаря на вас и екипа за страхотното отношение и професионализъм още веднъж ”,  написа Златни даже се щракна за спомен с хирурга.

На разтревожените си почитатели Златка изясни, че хемангиомът съставлява незлокачествен израстък формиран от кръвоносни съдове. Съществуват доста типове и те могат да зародят по цялото тяло. Те постоянно се развиват по лицето и шията и могат да варират доста по цвят форма и размер.

Хирургичната интервенция по никакъв метод не е трансформирала живота на плеймейтката. Тя продължава да се занимава с обичаните си неща - фитнес и спорт до разкъсване, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР