Черна рокля с голи рамене, плътно прилепнала към тялото и

...
Черна рокля с голи рамене, плътно прилепнала към тялото и
Коментари Харесай

Най-известните тоалети на принцеса Даяна в „Короната“


Черна рокля с голи плещи, компактно прилепнала към тялото и с дължина над коляното в композиция с огърлица от перли - по този начин наподобява принцесата на Уелс в деня, в който се излъчва изявлението на принц Чарлз, в което той афишира романса си   Камила Паркър-Боулс. 

На идващият ден фотоси на зашеметяващия тоалет, с който Даяна се появява на благотворително събитие, са оповестени на първа страница на всички английски таблоиди, а коментарът на The Sun е: „ Отмъщението е изискан. Ди сподели на Чарлз какво му липсва. “ 

Даяна е трябвало да облече тоалет на Valentino за благотворително събитие, само че след изявлението тя избира тази коктейлна рокля, проектирана от Кристина Стамболян. Днес тя е известна като " роклята на отмъщението ", а Елизабет Дебики, която пое ролята на Даяна в хитовия сериал на Netflix " Короната " след Ема Корин, споделя, че тъкмо тази рокля е основна за разбирането на характера на принцесата.  

В петия сезон на сериала видяхме имитация на тоалета, за което дизайнерката на костюмите и носителката на " Еми " Ейми Робъртс желае позволение от Стамболян. Роклята на отмъщението е единствено един от емблематичните тоалети на принцесата на Уелс, пресъздадени в " Короната ". 

Разгледайте галерията, в която се подбрали някои от тях, като пуловера с черната овца, с който лейди Даяна Спенсър се появява на поло мач и който към този момент е част от постоянната сбирка на Victoria & Albert Museum! 

 
А помните ли бермудите на принцеса...

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР