CHERING JIN самостоятелно разработва различни шаблони, стяги и инструменти и

...
CHERING JIN самостоятелно разработва различни шаблони, стяги и инструменти и
Коментари Харесай

Тайван залага на смарт машини и технологии в производството

CHERING JIN независимо създава разнообразни шаблони, стяги и принадлежности и помощни артикули и ги предлага на интернационалните пазари под своя лична марка „ CGM”. С близо 20-годишен опит в производството на матрици, CHERING JIN съчетава прецизните машинни технологии с качествена направа. Екипът на компанията за научноизследователска и развойна активност е отдаден на подпомагането на промишлеността, подобряването на успеваемостта, а също по този начин може да основава дизайна и инженеринга на продуктите по специфични спецификации, с цел да може оптимално тъкмо да дава отговор на потребителски условия.

Технологичната подготвеност е в основата за основаването на личен бранд. Компанията създава своята лична марка - „ CGM “, която освен е сертифицирана по внедрената система за ръководство на качеството ISO9001, само че също е и притежател на двадесет и първата премия „ Taiwan Excellence Award “ през 2012 година Пневматичният патронник AE-88EC завоюва същата премия през 2013 година, а също и премия за на продажби в категория „ Малки и междинни нововъведения и разработки “ в Република Китай. В допълнение продуктът е печелил и редица интернационалните награди и оценки, измежду които са златен орден на Московското интернационално ревю за изобретения и нововъведения „ Архимед “, Международното ревю за изобретения Inventeco в Италия, украинското Международно ревю за изобретения, полското Варшавско интернационално ревю за изобретения, Конференция на гениите и интернационалното ревю за изобретения в Токио и други.

Тези съществени достижения завоюваха техническото съдействие на доста добре познати марки в Тайван, измежду които HIWIN, CHING HUNG, FFG и много други, а през последните години се сътвориха колаборации със систематични оператори и разнообразни интегратори на индустриални роботи. Заедно те сътвориха и показаха EDM4.0 – автоматизирана система за промяна и предпазване на принадлежности, която автоматизирано сортира нужния за процеса накрайник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР