Ченгетата от Пловдивската полиция извършиха проверка тази нощ на дискотеки

...
Ченгетата от Пловдивската полиция извършиха проверка тази нощ на дискотеки
Коментари Харесай

Започна се: Падат глави в барове и дискотеки в Пловдивско СНИМКИ

Ченгетата от Пловдивската полиция направиха инспекция тази нощ на нощни заведения и нощни питейни заведения по отношение на новата заповед на здравния министър поради обстановката с КОВИД-19, съгласно която в заведенията не може да се събират повече от половината гости, чиито брой се дефинира от потенциала на местата.

Резултатите от инспекциите сочат, че в Асеновград в дискотека EXEL са били открити 39 индивида. Съставени са били два акта за административно нарушаване по Закона за българските персонални документи, 4 акта от РЗИ за пушене на цигари.


В нощен клуб ФХ в Първомай пък проверяващите са се хванали за главите. При потенциал от 70 души в 2 часа през нощта вътре са се намирали 87 пируващи, т.е. доста повече от допустимото.

Съставени са 5 акта по наставление на БАБХВ и 1 акт по АУАН. На шефа на заведението е формиран акт за липса на удължено работно време. 6 души са били хванати да пушат цигари.


Открит е и невръстен, формирани са два акта по Закона за протекция на детето. Установено е едно лице, което продавало неразрешения божествен газ, в него са открити 1 диспенсер и 100 броя пълнители.

В клуб ADDICT в Хисар е формирана кореспонденция, открити са 40 индивида в заведението, един е нямал в себе си документи за идентичност, четирима са хванати с цигари, двама работещи там не са имали здравни книжки. За всичките тези нарушавания също са формирани актове.


Проверките по нощните заведения в Пловдивско не престават.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР