Челси завърши 1:1 като гост на Брайтън и вече в

...
Челси завърши 1:1 като гост на Брайтън и вече в
Коментари Харесай

Нова грешна стъпка за Челси

Челси приключи 1:1 като посетител на Брайтън и към този момент в четири следващи мача няма победа във Висшата лига на Англия. Отделно възпитаниците на Томас Тухел завоюваха един път в последните си седем дуела, което отдалечи „ сините “ от първата позиция.

Двубоят бе изтеглен поради Световното клубно състезание при започване на февруари, на което ще взе участие Челси. Хаким Зиеш даде задатък на лондончани в 28-та минута. В 60-та Адам Уебстър изравни.

След тази поредна неверна стъпка „ сините “ от Лондон към този момент са на 12 точки от водача в класирането Манчестър Сити и на една зад втория Ливърпул, който има мач по-малко.

„ Изглеждахме изтощени и фактически сме изтощени. В последните седем дни изиграхме три мача като посетител. Брайтън беше добре квалифициран за този мач. След края му почитателите честваха по този начин, като че ли са спечелили. Опитахме какво ли не, само че е явно, че сме изтощени морално и физически. Трябват ни няколко почивни дни, не виждам друго решение “, съобщи Томас Тухел след мача.

„ Разбирам какво се случва и не виждам изгода от това да бъда непоколебим с футболистите. Дори и по насладата след гола се вижда какъв брой са изтощени. Така виждам Челси сега ”, сподели още немският експерт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР