Челси уволни треньора си Томас Тухел. Тази новина дойде от

...
Челси уволни треньора си Томас Тухел. Тази новина дойде от
Коментари Харесай

Официално! Челси уволни Томас Тухел

Челси уволни треньора си Томас Тухел. Тази вест пристигна от последните минути от формалния уебсайт на Челси. 

49-годишният немец напуща тима след единствено седем мача от началото на сезона. Вчера Челси загуби от Динамо Загреб с 1:0, което очевидно е пристигнало допълнително на новите притежатели на " сините ". Тухел напуща, откакто завоюва няколко титли, измежду които Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно състезание.

" От името на всички във ФК Челси, клубът би желал да изкаже своята признателност на Томас и неговия личен състав за всичките им старания през времето, прекарано в клуба. Томас с право ще има място в историята на Челси, откакто завоюва Шампионската лига, Суперкупата и Световното клубно състезание по времето си тук. Тъй като новата група притежатели доближава 100 дни от поемането на клуба и защото продължава усилената си работа, с цел да изведе клуба напред, новите притежатели имат вяра, че е подобаващият миг да създадат този преход.

Треньорският щаб на Челси ще поеме отговорността за тренировките на тима и подготовката на идните ни мачове, до момента в който клубът бързо назначава нов старши треньор.

Няма да има повече мнения, до момента в който не бъде назначен нов старши треньор ", разясниха от формалната страница на клуба.

 

Chelsea Football Club part company with Thomas Tuchel.
— Chelsea FC (@ChelseaFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР