Челси се договори за изгодно сътрудничество с американската компания Infinite

...
Челси се договори за изгодно сътрудничество с американската компания Infinite
Коментари Харесай

Челси ще взима по 40 милиона на сезон от новия спонсор

Челси се контракти за преференциално съдействие с американската компания „ Infinite Athlete “, която по този метод ще стане главен спонсор на лондонския клуб.

Логото на тази компания ще бъде отпечатано начело на фланелката на " сините ", които започнаха сезона без спонсор. Според британските медии договорът е на стойност 40 милиона паунда плюс бонуси, на сезон.

Челси приключи съдействието с досегашния спонсор, компанията " Three ", чието лого беше на фланелките. Футболистите на Челси ще носят фланелката с новото лого на спонсора за първи път в мача против Фулъм.

Споразумението с компанията " Infinite Athlete " сложи Челси на върха на Висшата лига, когато става въпрос за този тип спонсорство, т.е. сумата на съглашението от този тип съдействие.

Арсенал и Тотнъм получават приблизителната сума от спонсори. Начело в този лист е Манчестър Сити, който печели 70 милиона паунда на сезон от компанията Etihad, следван от Манчестър Юнайтед (60 милиона паунда) и Ливърпул, който получава 50 милиона паунда годишно от своя спонсор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР