Челси постигна драматична победа с 2:1 като гост на Атлетико

...
Челси постигна драматична победа с 2:1 като гост на Атлетико
Коментари Харесай

Челси съкруши Атлетико в последната минута

Челси реализира трагична победа с 2:1 като посетител на Атлетико (Мадрид) в среща от група " С " на Шампионска лига. " Сините " изковаха триумфа в последната минута на срещата, когато се разписа влезлият като запаса Батшуай.

Гостите стартираха по-добре срещата и в първите 10 минути сътвориха няколко положителни обстановки за гол. С пропуски обаче се отличиха Алваро Мората и Еден Азар.

В 13-ата минута белгиецът насочи страховит шут от отдалеченост, само че топката срещна гредата. Челси продължи да бъде по-дейният тим, само че по този начин и не съумяваше да стигне до попадение. Това естествено не остана безнаказано и малко преди края на полувремето Атлетико поведе в резултата. при едно центриране от корнер Давид Луиш задържа противник в наказателното поле и съдията уточни бялата точка. Антоан Гризман извърши наказателния удар и не сгреши за 1:0.

Челси се опита да възвърне бързо равенството, само че до края на полувремето по този начин и не стигна до попадение. 

" Сините " още веднъж бяха по-дейният тим при започване на второто полувреме и разумно в 60-ата минута стигнаха до попадение. То бе дело на Алваро Мората, който засече с глава центриране на Моузес. Само 2 минути по-късно лондончани бяха покрай втори гол, но Фабрегас от близко не съумя да засече топката във вратата.

Срещата вървеше към тъждество, само че в последната минута на мача появилият се като запаса Миши Батшуай засече центриране на Алонсо и донесе триумфа за своя отбор. 

Във краткотрайното класиране Челси е водач с 6 точки, следван от Рома с 4. Атлетико (Мадрид) е на 3-а позиция с 1, а Карабах на последната с 0. 

 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР