Челси похарчи повече от 300 милиона евро през зимния трансферен

...
Челси похарчи повече от 300 милиона евро през зимния трансферен
Коментари Харесай

Челси вече прави списък от напускащи

Челси похарчи повече от 300 милиона евро през зимния трансферен прозорец за ангажирането на осем играчи. От началото на новия сезон Челси е похарчил съвсем 611 милиона евро за нови попълнения. Сега, когато описът е цялостен, мениджърът Греъм Потър и спортният шеф ще би трябвало да сформират трансферния лист.

Челси няма огромен избор и в края на сезона ще би трябвало да " прочисти " редиците си, с цел да остане в границите на финансовия феърплей. 

Мароканецът Хаким Зиеш, чийто трансфер в ПСЖ се провали в последните минути на трансферния прозорец, оглавява листата на футболистите, които сигурно ще изоставен Челси. На " Стамфорд Бридж " няма да има място за нападателите Пиер-Емерик Обамеянг и Кристиан Пулишич, а както написа " Гардиън ", клубът ще прегледа предложения и за Матео Ковачич и Калиду Кулибали.

Бен Чилуел и Конър Галахър също могат да изоставен клуба, до момента в който бъдещето на Ромелу Лукаку и Калъм Хъдсън-Одои, които са чартърен в Интер и Байер Леверкузен, е незнайно.

Със сигурност Челси ще предложи нов контракт на 39-годишния Тиаго Силва, който съобщи, че клубът има потребност от него през трансферния прозорец и че е подготвен да остане в Лондон. Все още не е известна ориста на Н`Голо Канте, чийто контракт изтича в края на сезона.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР