Чели ли сте тази обява във вчерашната столичната преса: Продавам

...
Чели ли сте тази обява във вчерашната столичната преса: Продавам
Коментари Харесай

15 май - денят на Пловдив, купата е наша

Чели ли сте тази публикация във вчерашната столичната преса: " Продавам апартамент до Армията - безшумно и умерено място, чуват се единствено канарчета "? Аз персонално не съм, само че чух канарчетата, освен това три пъти единствено в сряда - чуруликаха си на воля за 3:3 против Петър Костадинов и ЦСКА по пътя им към пловдивския край за Купата.

Открай време сряда е ден за футбол. Отминалата също беше. И освен това не поради дербито на Манчестър сред Юнайтед и Сити. Три часа по-рано имаше един мач, който влезе в историята. Мач, който постави британското дерби в джоба си. Ботев с девет души против 12 устоя и стигна край. При това подобаващ - нямаше да е заслужено да си вкарал 6 гола на ЦСКА в два мача и да отпаднеш.

И ще ви кажа за какво случилото се на Армията поставя в дребния джоб последвалото на " Олд Трафорд " - има една причина. И тя е, че в Ботев има мъже, които за разлика от примадоните на Солскяер имат и сърца. Голямото сърце Тодор Неделев вкара свръхестествен гол, Лъчо Балтанов приключи съвършена композиция. Накрая Кристиян Димитров сподели, че от време на време във футбола броя на играчите на терена е без значение, когато главата ти е на мястото.

Сряда е ден за футбол, а когато датата е 15 май - за пловдивски футбол. На столичаните допълнително няма да изяснявам какво значи Ботев - Локо, защото няма да ме схванат.

И малко катран в еуфорията на футболен Пловдив. Да ви кажа, че въпросната сряда (15 май) ще бъдете на работа и за дербито. Феновете на Локо и Ботев имат да свършат две неща.

Първата е да " инспектират " по какъв начин ще се държи автомагистрала " Тракия ", когато за малко време я " налазят " 15-20 хиляди автомобила. Дано асфалтът издържи.

Втората работа, само че не по-малко значима е: почитателите да покажат на министър Кралев, че Пловдив заслужава стадион.

На мен персонално ми писна от това тинтири-минтири на екслекоатлета, когато става въпрос за стадиона. Пловдив заслужава да има същинско спортно оборудване и персонално не ми пука кой е отговорен, че го няма. Ей, хора, аман от тези мезонети, хайде свършете някаква потребна работа и за пловдивския спорт, той го заслужава.

Не вярвате? Значи не сте чули по какъв начин чуруликаха канарчетата на Армията в сряда вечер.

И колкото и да не се желае на някои, фактът е реалност: 15 май е денят на Пловдив, купата е наша!!!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР